Contact

HOE NEEMT U CONTACT MET ONS OP

“La Giuiaia” – Agriturismo Azienda Agricola

Località Poggio Al Vento 104/G
06062 – Città della Pieve (PG)

Italië

E-mail: info@lagiuiaia.com

Website: www.lagiuiaia.com

Tel.: +39 333 8799552

Wij zijn ook te vinden op:

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

HOE KUNT U ONS BEREIKEN

 


–       Met de auto vanaf de Autostrada del Sole A1 (vanuit Florence of vanuit Rome):

Neem de afslag “Chiusi-Chianciano”, sla na het tolhuisje rechtsaf richting “Chiusi”. Eenmaal aangekomen in Chiusi, vervolgt u uw weg richting “Castiglione del Lago”, na ongeveer 6 km komt u aan in Moiano. Sla rechtsaf bij de Via della Resistenza, passeer de kerk van Moiano aan uw rechterhand en sla aan het einde linksaf de Via di S. Donato naar boven in. Rijd alsmaar rechtdoor, nadat u respectievelijk aan de linkerkant de Brigata Pausillo, aan de rechterkant het kerkhofcomplex van Moiano en weer aan de linkerkant de oude kerk van S. Donato achter u hebt gelaten, verlaat dan de geasfalteerde weg en sla rechtsaf,  ter hoogte van het bord “La Giuiaia”, volg de onverharde weg tot aan het tweede bord “La Giuiaia”, sla de weg aan uw linkerhand in en parkeer op de speciaal aangelegde parkeerhaven.

–       Met de auto vanaf de E45 (vanuit Orte of vanuit Cesena):

Neem de afslag naar Perugia richting Florence, neem vervolgens de verbindingsweg naar de snelweg Perugia-A1, waar u daarna twee verschillende opties kunt kiezen:

1) Neem de afslag “Perugia Madonna Alta” richting Città della Pieve, rijd door S. Sisto, neem de weg Pievaiola (SS220), rijd door Tavernelle, sla ter hoogte van Piegaro rechtsaf en volg de borden naar Moiano.

2) Rijd door tot aan Magione, neem hier de afslag naar de SS599 richting Chiusi. Neem vervolgens de SS71 tot aan Moiano.

Eenmaal aangekomen in Moiano, slaat u rechtsaf bij de Via della Resistenza, passeer de kerk van Moiano aan uw rechterhand  en sla aan het einde links de Via di S. Donato naar boven in. Rijd alsmaar rechtdoor, nadat u respectievelijk aan de linkerkant de Brigata Pausillo, aan de rechterkant het kerkhofcomplex van Moiano en weer aan de linkerkant de oude kerk van S. Donato achter u hebt gelaten, verlaat dan de geasfalteerde weg en sla rechtsaf,  ter hoogte van het bord “La Giuiaia”, volg de onverharde weg tot aan het tweede bord “La Giuiaia”, sla de weg aan uw linkerhand in en parkeer op de speciaal aangelegde parkeerhaven.


–       Met het vliegtuig:

Luchthaven S.Egidio bij Perugia (45 Km)
Luchthaven Amerigo Vespucci bij Florence (149 Km)
Luchthaven Leonardo da Vinci bij Rome (202 Km)

Luchthaven  Galileo Galilei bij Pisa (210 Km)

Luchthaven  Malpensa bij Milano (450 Km)

Luchthaven  Raffaello Sanzio bij Ancona (160 Km)

Ga vervolgens verder met de trein tot aan het station Chiusi-Chianciano Terme. Op het stationsplein van Chiusi kunt u een auto huren of een taxi nemen.


–       Met de trein:

Reis tot aan het station Chiusi-Chianciano Terme. Op het stationsplein van Chiusi kunt u een auto huren of een taxi nemen.